Tarieven

Wel of geen tarief op je website? Er zijn allerlei redenen te bedenken om ze niet te vermelden. Maar ik doe niet geheimzinnig. Per slot van rekening bepaalt het voor een belangrijk deel jouw keuze.

Gratis eerste gesprek

Per uur reken ik € 70 exclusief btw. Voor scriptiecorrectie hanteer ik een ander tarief. Dat is afhankelijk van de lengte van jouw scriptie: € 0,009 exclusief btw per woord. Voordat ik een schrijfopdracht aanneem, gaan we eerst met elkaar in gesprek. Daarin kun je toelichten wat jouw tekstwensen zijn. Dat eerste oriënterend gesprek is kosteloos. Je ontvangt daarna een voorstel, waarin duidelijk zichtbaar is wat je van mij mag verwachten. Ik vat ons gesprek daarin samen, inventariseer jouw wensen en behoeften en noem een prijs. Aan de hand daarvan besluit je of je doorgaat met mij.

Wil je meer weten? Bel dan (06) - 14 30 30 77 of mail info@tekstbureauowen.nl Je kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen.

Referenties

Alexander Stolz | Work Choice Recruitment Tilburg

Mijn uitzendbureau heeft een heel pakket aan diensten. Het is vaak moeilijk om te laten zien waar je voor staat. Owen kan mijn gedachten zo goed onder woorden brengen.

Michèle de Vries | Huurdersbelangenvereniging Hilvarenbeek

Als belangenvereniging wil je o.a. je achterban goed informeren over uiteenlopende zaken. Owen neemt voor ons belangrijke interviews af. Daarna zet hij deze in kernachtige journalistieke artikelen om voor ons magazine.

Pieter Kuppens | Zelfstandig software- en dataprofessional

Ik wilde mijn LinkedIn profiel en website teksten professioneel laten herzien. Daarvoor had ik een opdracht uitgezet. Van alle reacties begreep Owen verreweg het beste waar mijn pijnpunten zaten en welke kant ik op wilde. Daarna hebben we plezierig, open en professioneel samengewerkt. We gaven elkaar over en weer constructieve feedback. Zo bereikten we een resultaat dat elk van ons alleen nooit had bereikt.
Los daarvan had Owen enkele zeer bruikbare, professionele tips. Bijvoorbeeld hoe je goed pitcht aan de hand van storytelling. Ook gaf hij me een tip wat betreft werken bij 'Seats2Meet'.