Webteksten

Oké, je wil scherpe webteksten op de website. En gevonden worden in Google, als het even kan op pagina 1 staan. Goede SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie is dan erg belangrijk. Dan ben je goed vindbaar in de gratis zoekresultaten. Je bespaart zo geld, want je hoeft geen Google AdWords-campagne op te zetten. Maar hoe doe je dat? De basis van goede SEO: denken in oplossingen voor jouw klanten en jouw pagina's ook zo inrichten. Welke vraag beantwoord jij? Welk probleem los jij op? En via welke zoektermen zou jouw (potentiële) klant jouw bedrijf opzoeken? Dat zijn niet altijd de meest voor de hand liggende zoektermen. Vertrouw dan op mij. Ik schrijf met de klant voor ogen.

‘ Tekstbureau Owen: voor inspirerende en klare taal ’

Redactioneel

Een stuk schrijven in opdracht. Dat is een typische klus voor een ervaren redacteur. Je kunt dat aan mij overlaten. Uiteraard verzorg ik – als dat nodig is – ook de contacten met eventuele derde partijen. Moet er iemand geïnterviewd worden? Dan regel ik dat, net als de uitwerking van dat vraaggesprek. Heb je al teksten geschreven, maar wil je weten of het vlot leesbaar is? Zoek je iemand die er nog eens naar kan kijken? Voor eindredactioneel werk draai ik mijn hand niet om. Een goede tekst zegt namelijk alles. 

Blogs op bestelling

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten? Denk dan eens aan een blog. Dat is 'een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Meestal gaat het om teksten die in chronologische volgorde verschijnen' (bron: Wikipedia). Ideaal om jouw kennis te delen, jouw mening te geven over een actueel onderwerp of om te vertellen wat je meemaakt. Hoe meer mensen jouw blogs lezen, hoe meer mensen op jouw website komen. Mogelijk worden ze dan klant bij jou. Geen tijd, zin of inspiratie om te bloggen? Daar help ik jou graag bij. Ik schrijf blogs op bestelling. Jij levert de zoektermen en het materiaal aan, ik maak er een goed leesbaar verhaal van.