Teksten laten nakijken Riel

Jouw bedrijf. Je bent er trots op, het mag er zijn. Maar zet jezelf niet te veel op de voorgrond, dan haken mensen af. Voor welk probleem bied jij een oplossing? Weten mensen jouw product of dienst wel te vinden? Tekstbureau Owen zorgt voor teksten die afgestemd zijn op jouw doelgroep.

Mijn specialisme?

In een notendop: bloggen, redactiewerk en webteksten. De sectoren finance en zorg/welzijn hebben mijn voorkeur. 

Owen van Oers

Teksten schrijven in Tilburg, de schôônste stad van ’t laand. Wat een mooi vak heb ik toch! Even voorstellen: ik ben Owen van Oers. Voor correcte, heldere, duidelijke en wervende taal kun je mij inschakelen. Ik ben twee meter lang, prettig eigenwijs (nooit zonder jou - de opdrachtgever - te passeren) en heb een brede belangstelling. Van correctiewerk tot website: ik schrijf teksten die mensen raken. Toe aan inspirerende en klare taal? Taal die boekdelen spreekt? Tekstbureau Owen helpt.

Ik lees veel, ben gek op ‘de grote Russen’ (al kon Dostojevski wel een betere redacteur gebruiken :-)), fitness, John Coltrane, David Bowie en op voetbal. Zelf voetballen doe ik niet: dat wil ik a) toeschouwers niet aandoen en b) mezelf niet aandoen (wankele knieën).

‘Ik vertel jouw verhaal aan de klant’
Al op de middelbare school wist ik dat ik van schrijven mijn beroep wilde maken. Die hartstocht voor taal kwam daarna tot uiting in mijn vervolgopleidingen: hbo voorlichting en tekstwetenschap (wo Tekst en Communicatie), ook in Tilburg. Maar ik kon, begin deze eeuw, in mijn afstudeerrichtingen geen werk vinden. Ik verlegde daarom mijn koers. Omdat de financiële sector mij interessant leek, solliciteerde ik bij de Rabobank. Ik werd aangenomen en heb er ruim veertien jaar met veel plezier gewerkt. Zo was ik onder andere als social media-adviseur actief. In 2017 gooide ik het over een andere boeg. Ik wilde mijn kwaliteiten nog beter tot hun recht laten komen. Vandaar Tekstbureau Owen.